Profil

Confidenz designer med hjerne, hjerte og erfaring. Confidenz er Jørn Andersen, AD’er og gammel rotte i faget, der arbejder sammen med trykkerier, fotografer, programmører, tekstforfattere m.m. i et ydende, sammentømret team. I Confidenz skabes gode, kreative og holdbare løsninger inden for reklame- og designopgaver inkl. ad hoc-opgaver på en afslappet og uhøjtidelig facon. Godt design skal ikke blot være flot, det skal også formidle budskaber, der passer til målgruppen og indholdet. Confidenz kommer med konstruktive med- og modspil og stiller de nødvendige spørgsmål, der skal til for at løse opgaven. Brug Confidenz, når du skal have lavet kampagner, løsblade, nyhedsbreve, annoncer, brochurer, deco-materialer, direct mails, events, foldere, plakater og streamers, T-shirts, hjemmesider, webannoncer. Den brede vifte af grafiske markeds- føringsopgaver. Confidenz servicerer virksomheder, foreninger, organisationer og kommuner med professionelt grafisk og kreativt materiale.

Med over 25 års erfaring som ADér, kreativ chef og bureaumedejer fra bureauer i Randers, Viborg og Århus er der den viden og det netværk, der skal til for at stille skarpt og løfte grafiske og kreative opgaver. Som uafhængigt solobureau er forcen bl.a. stor eksibilitet, både i forhold til at imødekomme deadlines og til opgavernes omfang. Vi kan blænde op og tage en masse kompetencer ind over opgaven eller blænde helt ned, når du kan nøjes med Confidenz’ hjælp. Designløsningerne udvikles i tæt samarbejde med dig og gerne flere relevante parter – det er i samarbejdet, det god resultat opnås. Confidenz arbejder for et bredt udvalg af virksomheder, foreninger, organisationer og kommuner med professionelt grafisk og kreativt materiale til f.eks.:

Confidenz er Jørn Andersen – Art Director og grafisk designer med mange års erfaring fra reklamebureauer som kreativ chef og partner. Arbejder med corporate og visuel identitet, digitalt design, redesign af brands, brandopbygning, logos, emballagedesign og konceptudvikling.
Confidenz Idé & Designbureau er ejet og drevet af Jørn Andersen siden 2007.

Personlige kompetencer

IDÉRIG | UDADVENDT | HUMORISTISK | ENGAGERET | KONTAKTSKABENDE | SERVICEMINDED | ANSVARSBEVIDST HANDLINGSORIENTERET & ERFAREN