Brochurer og kataloger…på tryk eller online

Valget er dit. Det afhænger dog af alt fra formål, strategi og målgruppe til branche m.m. Vi hjælper dig på rette vej, blandt andet ved at stille disse spørgsmål: Hvad ønsker du at opnå med din brochure? Hvorfor en brochure? Måske er formatet som en yer mere relevant?

Hvornår skal kataloget bruges? Hvad skal det bruges til – et værktøj, en guide eller som branding? Hvem rummer målgruppen?

 

Det siger kunden: MUNCHOLM

“MUNCHOLM har haft et samarbejde med Confidenz i flere år, og det er opstået fra en nær relation og har udviklet sig til et solidt samarbejde med en lokal virksomhed. Det er altid en sand fornøjelse at arbejde sammen med Confidenz. Humøret er højt, og projekterne bevæger sig let og elegant fremad.

Vi har fået et perfekt materiale ud af samarbejdet til kampagner, brochurer, tryksager, logo og website. Vi har oplevet et helt unikt overblik, som har givet vort design et stort løft. Confidenz har hjulpet os som firma på mange måder og hjulpet os med at fastholde den røde tråd i vores materiale indenfor marketing. Når vi har haft brug for hjælp fra andre fagfolk, har Confidenz stået parat med et godt netværk.

Jørn er kreativ, god til at lytte og hurtig til at omsætte dette til konstruktive løsninger. Confidenz leverer et meget højt serviceniveau og tager straks fat i opgaven, og der bliver hele tiden informeret om status på et konkret projekt.”

Direktør Lars N. Pedersen / Marketingchef Henrik Kjær

”En flot forside med wow-effekt, får de fleste mennesker til at række ud efter kataloget – det er første step i direkte kontakt med kunden.”

AD’er Jørn Andersen

Få succes med din kampagne

ved at drømme dine kunders drømme

Hvad tænder vi på? Hvad former vores behov? Hvad får os til at vælge de ting, vi køber? Drømmen!

Det er den personlige drøm, som er driveren. Derfor lader vi ikke dine produkter eller ydelser stå alene!

Med Confidenz bag din kampagne overlader vi intet til tilfældighederne. Vi sætter os i dine kunders sted, faktisk går vi så langt, at vi drømmer om det samme, som dine kunder gør. Derved skaber vi en unik kampagne baseret på kompetent målrettet kommunikation og knivskarp timing, så dit brand bliver det oplagte valg.

Professionel formidling af alt fra tørre tal til moderne klassikere

Når du gerne vil igennem med dine budskaber til særligt udvalgte personer, baner form, layout og design vejen.

Tørre tal glidere lettere ned med hjælp fra et overskueligt layout, som fremhæver det væsentlige og gør det muligt at få et overblik ved blot at skimme de enkelte sider.

Handler det derimod om at cementere kvaliteten i møbelklassikere, kan form og magasin-design ofte i fællesskab løfte opgaven.

 

Det siger kunden: BYSEKRETARIATET

Vi har i Bysekretariatet samarbejdet med Confidenz i mange år. Oprindeligt valgte vi Confidenz, fordi vi gerne ville støtte en lokal virksomhed, men vi har ikke fortrudt vores valg. Vores beboerblad, evalueringsrapporter og andet skriftligt materiale får et løft efter at have været igennem Jørns kyndige hænder. Især beboerbladet Nordbyposten får ros fra de mange læsere for den flotte opsætning. Jørn har sat sig godt ind i vores arbejdsområde, som er bolig- socialt arbejde, og han forstår hurtigt hvad vi har brug for. Serviceniveauet er højt og arbejdet leveres hurtigt og sikkert – også når vi kommer med en opgave med kort varsel. Professionelt, fleksibelt og dygtigt til arbejdet. Vi vil til enhver tid anbefale Confidenz.”

Sekretariatsleder Louise Hou Kragh / Boligsocial medarbejder Sonja Björg Gudnadottir