Beskytteren. Repræsentanten. Sælgeren.

Emballagen har mange funktioner og dermed også en kæmpe spændvidde og stort po- tentiale. Vi spørger ind til på om, din emballag skal være funktionel, smart, lækker, robust, minimalistisk og alt muligt andet, som samlet skal give os et indtryk af det færdige produkt. Emballagedesign kræver en detaljeret 360 graders-tilgang, så du får en emballage, der kom- pletterer dit produkt. Emballage er også noget, vi smider væk, derfor giver emballagen mulighed for at signalere nogle værdiladede valg, der kan understøtte virksomhedens image og omdømme, fx i form af miljøvenlige, bæredygtige råvarer og produktionsmetoder.

 

Det siger kunden: MONDUS DESIGN

“Firmaet som indehaver af Mondus Design, Christian Sigetty arbejdede hos for 11 år siden, brugte Confidenz til alt deres artwork og designs og var meget tilfredse med det arbejde, der altid leveredes. Christian fortsatte derfor med at bruge Confidenz da han overtog firmaet for 8 år siden. Confidenz er en fornøjelse at arbejde med. Budskabet forståes og vi oplever næsten ingen ventetid. Confidenz er altid klar til en ny opgave.

Hvis man spørger os, hvordan adskiller Confidenz sig fra andre reklamebureauer, så ved vi det ikke, da vi ikke har arbejdet med andre. Confidenz tager gerne et ekstra tørn hvis en opgave haster, det er en meget flot service at byde ind med. Confidenz er Idérig, effektiv og med i nuet og har en fantastisk service hver gang. Altid seriøs og super effektiv, og produktet leveres hver gang. Vi er meget tilfredse og anbefaler gerne Confidenz til andre.”

Direktør Christian Sigetty / Marketingchef, Sóley Nielsen

Fra idé til succes. Skab blikfang og få dit budskab ud.

Skil dig ud fra dine konkurrenter med et stærkt, visuelt design, så dit firma fremstår professionelt og seriøst, og vær præsenteret via et gennemarbejdet decomateriale, så dine produkter eller ydelser fremstår i rød tråd med dit firmas værdier. Synliggør dine kompetencer og udnyt din målgruppes fokuspunkter, hvad enten det er informativ tekst, farver, humor, et konkret tilbud m.m.

Udnyt Confidenz viden og design til at få dit budskab ud.